Тоник розова вода с колаген 300 мл
продукт No: CPRO - 04

Освежаващ тоник с Колаген и БИО Розова вода.

Collagena Professional е висок клас професионална козметика създадена от Лаборатории Мота – 6, България. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни стандарти. В основата на всеки продукт е вложен Специален патент - Чист колаген - 99.5%, с ниско молекулно тегло и променена структура. Той прониква по-дълбоко в кожата и кара клетките сами да произвеждат Колаген и Еластин.

Защо точно Колаген? Природата е изградила нашата кожа от Колаген - приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. За да засилим действието на Колагенът добавихме най-новите в козметологията активни съставки като Gatuline Expression, BeautyfuleyeR на френската лаборатория Gattefosse, Lumisphere – Sederma France и много други.

Всички продукти Collagena Professional са максимално близки до природата, БЕЗ консерванти, оцветители, парфюми и петролни продукти. Тествани за безвредност и ефективност в Nipa Laboratory, Англия.

Розова вода с Колаген 300 мл

Описание: Универсален почистващ тоник съчетаващ Розова вода и Колаген в перфектна комбинация. Регулира водният баланс, повишава еластничността и кожата засиява. Има противовъзпалително и антибактериално действие. Комбинацията от натурални съставки освежава и подхранва кожата на лицето.

Резултат: Почиства, хидратира и успокоява кожата на лицето.

Активни съставки: Колаген Хидролизат, Розова вода

Разфасовка: Туба 300 мл с удобна помпа.

Произведено в България.