Масажен крем с Колаген и Омега 3,6,9 300 мл
продукт No: CPRO - 07

Професионален масажен крем с Колаген.

Collagena Professional е висок клас професионална козметика създадена от Лаборатории Мота – 6, България. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни стандарти. В основата на всеки продукт е вложен Специален патент - Чист колаген - 99.5%, с ниско молекулно тегло и променена структура. Той прониква по-дълбоко в кожата и кара клетките сами да произвеждат Колаген и Еластин.

Защо точно Колаген? Природата е изградила нашата кожа от Колаген - приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. За да засилим действието на Колагенът добавихме най-новите в козметологията активни съставки като Gatuline Expression, BeautyfuleyeR на френската лаборатория Gattefosse, Lumisphere – Sederma France и много други.

Всички продукти Collagena Professional са максимално близки до природата, БЕЗ консерванти, оцветители, парфюми и петролни продукти. Тествани за безвредност и ефективност в Nipa Laboratory, Англия.

 

Масажен крем с Колаген и Омега 3,6,9  300 мл

Описание : Изключително богат на активни съставки масажен крем с приятна консистенция. Специално селектираните масла комбинирани с Колаген хидролизат, комплексът Омега 3,6,9 и Прополис го правят изключително подхранващ, като същевременно помага на кожата да регулира масленият и воднен баланс.

Резултат : Кожата остава мека, тонизирана, подхранена и приятна на допир, подготвена за усвояване компонентите на останалите продукти, които ще използват в терапията. Стимулира циркулацията на кръвта в клетките, като по този начин подобрява на метаболизма на кожните процеси.

Активни съставки : Масла от Бадем, Пшеничен зародиш, Кокос, Сусам, Кайсия, Лен , Роза, Гроздови семки

Разфасовка: Туба 300 мл с удобна помпа

Произведено в България.