Антицелулитно масажно олио с Джинджифил и Грейпфрут 500 мл
продукт No: CPRO - 31
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 16,90 лв
Цена / кг:

Ефективно масажно масло със супер съставки.

Collagena Professional (Професионална козметика Колагена) е висок клас професионална козметика създадена от Лаборатории Мота – 6, България. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни стандарти. В основата на всеки продукт е вложен Специален патент - Чист колаген - 99.5%, с ниско молекулно тегло и променена структура. Той прониква по-дълбоко в кожата и кара клетките сами да произвеждат Колаген и Еластин.

Защо точно Колаген? Природата е изградила нашата кожа от Колаген - приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. За да засилим действието на Колагенът добавихме най-новите в козметологията активни съставки като Gatuline Expression, BeautyfuleyeR на френската лаборатория Gattefosse, Lumisphere – Sederma France и много други.

Всички продукти Collagena Professional са максимално близки до природата, БЕЗ консерванти, оцветители, парфюми и петролни продукти. Тествани за безвредност и ефективност в Nipa Laboratory, Англия.

 

Антицелулитно масажно олио с Джинджифил и Грейпфрут 500 мл Collagena Professional

Уникалният комплекс от масла стимулира освобождаването на мастните депа и липолизата, подпомага борбата с целулита и портокаловата кожа. Засилва кръвообращението, стимулира лимфната система и стяга кожата. Регулира липидния баланс и позволява дълъг и приятен масаж с лек затоплящ ефект.

Активни съставки: Масло от джинджифил, Масло от грейпфут, Масло от жожоба, Масло от гроздови семки, Масло от Авокадо

Резултат: Кожата е стегната, мека и загладена. Подходящ е дори за по-чувствителна кожа и разширени капиляри.

Начин на употреба: Следвайте стъпките от професионалната Атицелулитна терапия на Collagena Professional. За по-добър ефект нанасяйте след Антицелулитният серум и преди Антицелулитната маска.

Разфасовка: туба 500 мл с удобна помпа

За професионална употреба!

Произведено в България