Collagena Professional е висок клас професионална козметика създадена от Лаборатории Мота – 6, България. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни стандарти. В основата на всеки продукт е вложен Специален патент - Чист колаген - 99.5%, с ниско молекулно тегло и променена структура. Той прониква по-дълбоко в кожата и кара клетките сами да произвеждат Колаген и Еластин.

Защо точно Колаген? Природата е изградила нашата кожа от Колаген - приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. За да засилим действието на Колагенът добавихме най-новите в козметологията активни съставки като Gatuline Expression, BeautyfuleyeR на френската лаборатория Gattefosse, Lumisphere – Sederma France и много други.

Всички продукти Collagena Professional са максимално близки до природата, БЕЗ консерванти, оцветители, парфюми и петролни продукти. Тествани за безвредност и ефективност в Nipa Laboratory, Англия.

ЗА ЦЕНА ЗА КОЗМЕТИЧНИ САЛОНИ МОЛЯ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ИЛИ ДА НИ СЕ ОБАДИТЕ ПО ТЕЛ.0879 4000 43. Така цените ще бъдат видими, а Вие ще се възползвате от най-добрата цена.

Професионална козметика Collagena

Резултати 1 - 12 от 28


Страница 1 от 3