Чиста хиалуронова киселина - гел 50 мл
продукт No: CSP 01
43,63 лв
Продажна цена 34,90 лв
Отстъпка -8,73 лв
20% OFF
Цена / кг:

Хиалуронова киселина за домашна и професионална употреба.

Чиста хиалуронова киселина 50 мл

Подходяща за професионална употреба в козметична кабина.

Описание: Хиалуроновата киселина е натурален продукт, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Тя изгражда основата на междуклетъчните пространства и притежава уникалната способност да задържа влагата. В действителност тя е най-силно хидратиращия биополимер, който е познат на науката. Една нейна молекула привлича около 100 молекули вода. Като естествена съставна част от свързващите тъкани, хиалуроновата киселина не е токсична и не е дразнеща.
С напредването на възрастта организмът не е в състояние да синтезира достатъчно хиалуронова киселина, което на свой ред води до отпускане и изсушаване на кожата, познати като признаци на стареене.
Съвременните козметични продукти за борба със стареенето почти задължително съдържат хиалуронова киселина, която задържа влага в кожата и изпълва бръчките в дълбочина, като в същото време стимулира производството на колаген.

Употреба: Нанесете на добре почистена кожа на лицето и масажирайте в продължение на няколко минути докато продукта попие. Ако е необхгодимо добавете отново. Подходящ за лице, шия, деколте, околоочен контур.

!!! САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА!!!

Разфасовка: 50 мл

Произведено в България.