Био Масажна свещ Мандарин, Роза и Иланг-иланг 100 мл
продукт No: MPRO - 20
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 19,90 лв
Цена / кг:

Луксозна масажна свещ

Био масажна свещ Мандарин, Роза и Иланг-иланг  100 мл Stuwa, Германия 

Масажните свещи STUWA са ръчно произведени в Германия. Те са с контролирано качество и достъпна цена. Направени са на основа Натурално био кокосово масло, Натурално био Алое Вера100% Чист пчелен восък и изключителни етерични масла.

Етеричните масла Мандарин, Роза и Иланг-иланг действат релаксиращо и хармонизиращо. Особено подходящ за балансиране на женските хормони.

Масажните свещи Stuwa са с награда Vivaness 2015 за най-добър иновативен продукт на 2015 година от COSMOS ORGANIC.

Препоръчват се за масаж на лице и тяло. Използват се също при Спа маникюр и Спа педикюр като заместител на масажен продукт и маска.

Инструкции за употреба: Запалете свеща, оставете да се разтопи до ръба на бурканчето, угасете пламъка и се насладете на уникален ароматерапевтичен масажСвеща може да бъде използвана и неразтопена като лосион за тяло.

Съхранение: Съхранявайте продукта на сухо място, далеч от директна слънчева светлина. Моля, дръжте капака затворен, когато не се употребява. В случай на раздразнения по кожата измийте обилно с вода. Не поглъщайте. Не поставяйте върху лесно запалими и крехки повърхности.

Внимание: Продукта е неподходящ за хора с алергия към ядки. Ако сте бременна, епилептик или страдате от високо кръвно, моля консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор. Изгасяйте пламъка преди употреба.

Опаковка: метална кутия с удобен улей за работа 100 мл.

Произведени в Stuwa, Германия.