Бадемово масажно олио Икаров 500 мл
продукт No:
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 21,90 лв
Цена / кг:

100 % натурално масажно масло.

Бадемово масло Икаров 500 мл

Бадемовото масажно олио е класическо кожно масло подходящо за всеки тип кожа, коса и нокти. Особено подходящо за суха, чувствителна и дехидратирана кожа. Приложимо за бебета и малки деца.
Бадемовото масло прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и за всяка възраст. Неговият мастен състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие е наричано още "кожно" масло.
Бадемовото масло е най-често използавано в козметиката, а също и като базисно масажно олио в ароматерапията. Бадемовото масло попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Не случайно от древността се използва като масажно масло за бебета и деца. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Описано е във всички фармакопеи и намира широко приложение в медицината. Не дразни и не предизвиква алергични реакции! Бадемовото масло се нарежда сред най-мощните природни стимулатори за поникване и заздравяване на косата. Подхранва нейните корени, стимулира растежа, засилва блясъка, гъвкавостта и еластичността. Бадемовото масло е подходящо за масаж на тялото.

Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер с леки масажни движения.

За професионална употреба: следвайте масажните техники.

100 % НАТУРАЛНО МАСЛО

БЕЗ ПАРАФИН

БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ АРОМАТИ

БЕЗ ПАРАБЕНИ

Опаковка: Туба 500 мл

Производител: Икаров, България