Антицелулитна крем-маска с Водорасли и Гуарана 500 мл
продукт No: MPRO - 23
Продажна цена с отстъпка
Продажна цена 30,00 лв
Цена / кг:

Антицелулитна маска със стягащ и дрениращ ефект.

Collagena Professional (Професионална козметика Колагена) е висок клас професионална козметика създадена от Лаборатории Мота – 6, България. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни стандарти. В основата на всеки продукт е вложен Специален патент - Чист колаген - 99.5%, с ниско молекулно тегло и променена структура. Той прониква по-дълбоко в кожата и кара клетките сами да произвеждат Колаген и Еластин.

Защо точно Колаген? Природата е изградила нашата кожа от Колаген - приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. За да засилим действието на Колагенът добавихме най-новите в козметологията активни съставки като Gatuline Expression, BeautyfuleyeR на френската лаборатория Gattefosse, Lumisphere – Sederma France и много други.

Всички продукти на Професионална козметика Колагена са максимално близки до природата, БЕЗ консерванти, оцветители, парфюми и петролни продукти. Тествани за безвредност и ефективност в Nipa Laboratory, Англия.

 

Антицелулитна гел - маска с Водорасли и Гуалана 500 мл  Професионална козметика Колагена

Интензивна маска съдържаща богат коктейл от активни съставки успешно се противопоставя на целулита и спомага дренирането на задържаната вода и токсини в тялото. Прониква в дълбочина, подобрява кръвообращението, стимулира лимфната система и спомага усвояването на антицелулитните съставки в дълбочина. За интензивно действие използвайте с боди репинг.

Активни съставки: Колаген хидролизат, Гуарана, Морски водорасли, Масло от гроздови семки

Начин на употреба: Следвайте стъпките от професионалната Атицелулитна терапия на Collagena Professional. За по-добър ефект нанасяйте след Антицелулитния серум и Антицелулитното масло. Маската не се отмива.

Разфасовка: туба 500 мл с удобна помпа

За професионална употреба!

Произведено в България.