Олио за след епилация с Бадем, Жожоба и Пъпеш 500 мл
продукт No: EK - 022

Подхранващо олио с лек аромат на пъпеш и плодове.

Collagena Professional (Професионална козметика Колагена) е висок клас професионална козметика създадена от Лаборатории Мота – 6, България. Продуктите са произведени по най-съвременни технологии, отговарящи на всички международни стандарти. В основата на всеки продукт е вложен Специален патент - Чист колаген - 99.5%, с ниско молекулно тегло и променена структура. Той прониква по-дълбоко в кожата и кара клетките сами да произвеждат Колаген и Еластин.

Защо точно Колаген? Природата е изградила нашата кожа от Колаген - приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на страреене на кожата. За да засилим действието на Колагенът добавихме най-новите в козметологията активни съставки като Gatuline Expression, BeautyfuleyeR на френската лаборатория Gattefosse, Lumisphere – Sederma France и много други.

Всички продукти Collagena Professional са максимално близки до природата, БЕЗ консерванти, оцветители, парфюми и петролни продукти. Тествани за безвредност и ефективност в Nipa Laboratory, Англия.

 

Олио за след епилация с Бадем, Жожоба и Пъпеш  500 мл  от Професионална козметика Колагена

Богато на растителни масла олио с нежен аромат. Комбинация от Витамини и Антиоксиданти, подхранва и омекотява кожата. Регулира липидния баланс и успокоява кожата след епилация.

Активни съставки : Масло от гроздови семки, Масло от авокадо, Сусамово масло, Бадемово масло, Витамин Е

Резултат: Кожата е мека и подхранена с приятен аромат. Подходящо при чувствителна кожа.

Разфасовка: туба 500 мл с удобна помпа

За професионална употреба!

Произведено в България.