Анти-ейдж алго маска с Колаген и Перлен прах 30 грама
продукт No: ALGO - 01
12,00 лв
Продажна цена 9,60 лв
Отстъпка -2,40 лв
20% OFF
Цена / кг:

Хидратира, подхранва, освежава кожата.

Алгинатна маска с анти-ейдж ефект с Колаген и Перлен прах 30 грама

Тези маски се основават на алгинова киселина, която се извлича от червени и кафяви водорасли, и нейните соли. Те имат силно хигроскопично свойство, тоест способени са да абсорбират голямо количество вода и да овлажняват кожата, докато премахват вредните вещества. Стимулират защитните свойства на кожата, задържат влагата. Натриевият алгинат се смесва с вода и се превръща в гел, богат на витамини, минерали (тази консистенция прави възможно достигането до най-труднодостъпните бръчки и гънки, подхранвайки и овлажнявайки кожата). Алгинатните соли допринасят за бързото втвърдяване на маската и я правят еластична на лицето.
Друг основен елемент на маската е диатомитът (скала, съставена от остатъци от водорасли), който е известен със своите уникални адсорбиращи свойства.
Днес алгинатните маски се произвеждат не само под формата на прах за салон, но и в завършен вид, което е много удобно при използването им у дома.

Описание: Анти ейдж алго маска, биологично активна на клетъчно ниво. Придава сияен и свеж вид на лицето. Патентованият перленият прах засилва

защитните сили на кожата като подобрява нейната защитна бариера и жизненост, хидратира и подхранва дълбоките слоеве, придава свежест,

еластичност и мекота. Приложение при всеки тип кожа като анти ейдж подсилваща грижа. 

Активни съставки: Колаген, Перлен прах.

Начин на употреба:

1. Почистете кожата: измийте с почистваща пяна, гел или мляко за лице. Направете пилинг.
2. Използвайте тоник.
3. Нанесете серум за лице. Алгинатната маска ще засили неговото действие и ще допринесе за по-дълбоко проникване на активни вещества в кожата.

4. Разредете маската с вода в мека силиконова купа. Нанесете бързо маската с шпатула върху лицето (движения по масажните линии), за да образувате плътен слой.
5. След няколко минути алгинатната маска се уплътнява и пластифицира, става като гума.
6. Дръжте маската 15-30 минути.
7. Отстранете маската отдолу нагоре (от брадичката до челото). Отстранете остатъците с вода или тоник.
8. Завършете процедурата с крем за лице.